Колко струва?
#1 Removed user 10.12.2012 19:12
Red rockets
1507 Posts

Някой може ли да ми каже колко струва играча M.SIMONCELLI (31) собственост на "Virtus Tre Villaggi"?
Офертата която бях дал беше на стойност 3 500 000 кредита!?
Всеки по-стар в тази игра знае, че реалната му цена е не повече от половината на това което бях офертирал.
Такава цена беше оправдана само и единствено от двамата финалисти в ЛШ.
Имах съобщения от рода на "ти си луд да даваш толкова кредити"
Тук много хора уважават Фонтанеле и го познават като разумно момче!
А кажете ми едно логично обяснение, защо играча не ми беше продаден от Фонтанеле след като със сигурност изключваме вероятността за "неразумен" човек ???

После ми говорете за морал в играта...Потресен съм:(

#2 Removed user 10.12.2012 19:54
Tiger llll ys
1040 Posts

Аз съм един от тези ,които уважават Фонтанеле.Но не мога да разбера какво нередно има.Продавача има пълното право да продаде играча си на когото си иска и ако е правилата,значи всичко е ок.Не всичко е пари...или кредити.

#3 Removed user 10.12.2012 20:28
CSKA Sofia
1502 Posts

Не всичко можеш да си купиш с пари !!!

#4 Removed user 10.12.2012 20:53
Red rockets
1507 Posts

<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Не всичко можеш да си купиш с пари !!!</blockquote>
Май именно там е проблема....Трябваше с пари да опитам ;)

#5 Removed user 10.12.2012 20:55
Tiger llll ys
1040 Posts

:D ако почнат и пари да се преметат....закъсваме го :D

#6 Removed user 10.12.2012 21:37
CSKA Sofia
1502 Posts

Кат имаш толкова пари и няма къде да ги харчиш ... поне земи купи играта или направи нова че тая е като Титаник !!!

#7 Removed user 10.12.2012 21:56
PFC Sozopol
804 Posts

Аз пък поради късния час ли (не чак толкова все пак, сигурно е по друга причина свързана с него), или нещо друго, не мога да схвана въпроса ти господин "голям портфейл" : Как Фонтанеле да ти продаде играч, който не е негов ??? Питаш защо Фонтанеле не ти е продал играча, а виждам, че той не е негов и така като гледам никога не е бил ??? А за морала в играта само хора от преди 2007 година могат според мен да говорят, а те не са вече толкова много, поне тези, заслужаващи респект и уважение тук. (bow)

#8 Removed user 10.12.2012 22:09
Red rockets
1507 Posts

Съжалявам, че не съм бил толкова достоен, че да се регна преди 2007г. ;)
Макар, че на финали като днешния не виждам от тия достойни играчи :D
А момъка го визирам, защото може би само ти не знаеш, че това си е негов акаунт или може би на сина му...ако има разлика.
Не че е проблем, човека нека си има 10 акаунта щом спазва правилата.
Проблема е, че ако не е олигофрен, което не вярвам(защото съм разговарял с него). То в играта взимат надмощие други задкулисни фактори. Защото ме извинете, но при положение, че бях готов да платя до 5 мил. и той си го запази за да го продаде вече най-много за 1-1.5 мил. то това е прецедент, които тепърва ще се практикува и повярвайте ми аз лично ще го правя вече официално (beer)

#9 FC Socceroos 2010 10.12.2012 22:30
FC Socceroos 2010
1119 Posts
Since 25.01.2010

:D :D

#10 Removed user 10.12.2012 23:41
Red scorpions
662 Posts

tonos...много хора пък са потресени от твоето поведение, нечестна игра и това че постоянно обиждаш хората тук ...все едно си нещо почече от нас.
Играча може да не ти е даден, примерно защото собственика му не е искал да отиде при теб!? Не си ли се замислял?
Говориш че не е проблем да имаш 10 акаунта, стига да играеш по правилата.... ТИ ТАКА ЛИ ПРАВИШ ???
Имаш една касичка ( Liverpool ) ... сега гледам посягаш към втора касичка ( ще я запазя в тайна засега) , та не те ли е срам да си с мултиакаунт, да го източваш и ползваш за касичка... и да обвиняваш хората че не са ти продали играч, да ги обиждаш за това и да мрънкаш като настъпана мома и във форума заради това?(n)
Честита ЗАСЛУЖЕНА титла ЛШ на ZAQS!(y)